Originally Posted by the_10th_player:
multam , pitbull, e binevenit splitul.
|
Fara nici o indoiala, mai ales ca avea(t)i tot interesul de data asta. As scoate majusculele insa... Si as mai introduce cateva subiecte "Se filmeaza:", as face din asta o serie. Ar fi mult mai interesant decat eternele topuri ale celor mai proaste filme romanesti, etc.
Originally Posted by the_10th_player:
btw..nu mi-a placut atitudinea lui tudor giurgiu :
". Io sunt un debutant umil si ma voi bucura oricum daca voi vedea macar una zburdind prin cadru. Iar daca nu, ma voi consola macar cu gindul ca scena putea sa fie si mai misto..."
|
Eu cred ca se rasfata la faza cu "debutantul umil"... Daca folosea "eu", era diferit.
Cat despre arta compromisului desprinsa din episodul cu mustele, este ideal ca o are in repertoriu. Cum sa fii regizor fara ea? Omul stie sa isi aleaga prioritatile si trece mai departe, cum i-ar fi stat sa piarda ore de filmare pe... calitatea mustelor ivite in cadru? C'est la vie!
Eu am devenit fan TG. Nu imi vine sa cred ca directorul TVR are 33 de ani si tine blog filmandu-si primul lung metraj! Si vorbeste despre muste si meciuri si tot ce-i trece prin cap! This is WAY COOL!!!
Poate nu va dati seama. Chiar NU MAI EXISTA! He's breaking new ground :love: 8)