View Single Post
Old 28 Aug 2005, 12:26   #33
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Marge Gunderson:

Oricum, noroc bun, si nu te mai sufoca atat! Geez.

Eu nu mircuiesc cu tine, esti taiat de pe lista. Iti mai scriu o cronica de adio dupa ce citesc revistele alea - daca le gasesc... Si nu stiu de ce crezi ca sunt asa legata de forumul asta si astept intre replici, etc.

Je m'en fous. But YOU have a problem.
Trimis: 27 Aug 2005 00:44

Eu zic ca tu ti-ai descoprit o obsesie mai puternica decit Rome Total War (la care va bat pe toti de pe forumul asta, btw), Cinemagia Total War. De fapt, esti un fel de nume (nume, imi cer scuze ca te compar cu Marge) sexul femeiesc. Nu conteaza ce si unde scrii, important este sa ma musti de cur, din orice pozitie te-ai afla. Rinjesc mereu cind vad un nou post in care nu imi mai zici nimic, si ma ignori total. M-ai si citat atit, incit ma simt flatat. Deci:
1. Nu esti nici primul, nici ultimul om care are ceva de cirtit impotriva mea. So?
2. O sa scriu in continuare in Cinemagia, la fel cum am facut-o pina acum.
3. Gorzo imi pute in continuare la fel de mult, la Giulica n-am citit decit prea putin sa am vreo parere bine conturata. E deocamdata cantitate neglijabila, o femeie care se indeletniceste cu critica de film.
4. In continuare, nici un moderator nu o sa se schimbe pe Cinemagia, si tu ai in continuare sectiuni off limits, unde unii ca mine nu iti dam voie sa scrii.
5. Tu esti, deci, personajul central dintr-un banner de pe prima pagina a Cinemagiei: o femeie-pilot pune pe jar circuitul de la lindy car. Unde car e termenul ala in tiganeste. Tu, desigur, poti sa iti 'demonstrezi' in continuare tezele, si sa continui sa schimbi lumea aceasta mica si rea, Cinemagia. Lolozaur.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif