Originally Posted by Ambra Blu:
Chiar sint fan al ecletismului , da' nu stii tu sa citesti:
|
Typo!

"Verifica-ti mesajele inainte sa trimiti vorbe spre mine", citat aproximativ. Bl
ea bl
ea.
Cine are curiozitatea sa citeasca topicul, vede cine avea chef de vorba cu cine, invita la mirc si era dezamagit de lipsa de replici. (Daca nu ti-ai editat mesajele intre timp, te cred in stare.)
In rest: Poemul nu l-am desfasurat pe ecran, dar nu poate fi decat de Pitbull, nu?
@Leonard: nu stiam ca hazul e obligatoriu pe forumul asta. Daca e, oricum nu se respecta regula, ca mai nimeni n-are. In special, ahem, "greii" forumului. Poate si de-aia Ambra pare mult mai varstnic si decat este - se ia in serios in asemenea hal, si nici n-are pentru ce, si nu mai poate fi un geniu precoce, poate si-ar fi dorit, si scrie prost in revista "Cinemagia" fiindca n-are rabdare si nu vrea sa invete si nu ii respecta suficient pe ceilalti si... "merge si-asa"... Dar face atatea figuri! Ii put cronicile lui Dobre si ale lui Gorzo, LUI!!! Niciodata n-am revenit asupra unei fraze in cazurile respective! Si nici n-am cascat/oftat/dat ochii peste cap/injurat tupeul. Opiniile, ca opiniile, dar cand publici critica de film, trebuie sa stii sa redactezi un articol, nu incape loc de intors. Decat fraza, pana chiar IESE, si se leaga judecati si paragrafe si capul si coada si demonstratia.