Stilul lui Ambra Blu
Ambra Blu,
Am gasit in sfarsit revistele alea. Te-am depistat cu maxima usurinta, ai ditamai sectiunea dedicata! Incredibil, dar adevarat! Se numeste tot "Iconoclast", vezi bine. Te scuteste sa te supui regulilor, hmm? Asa zici?..
Tu nu esti "iconoclast", decat pentru ca nu vrei sa inveti meserie. Esti ca elevii care se adunau in laboratorul lui Matisse in speranta ca astfel nu mai e nevoie sa treaca prin dificila si plictisitoarea ucenicie a picturii clasice. Doar ca tu nu pari sa ai nici maestri, tu te aduni direct de pe strada. Esti un "iconocras".
Sorry, am vrut sa iti scriu cronica aia, dar n-am la ce. Esti CHINUITOR de urmarit - si nu pentru ca ti-ar merge mintea prea departe si/sau prea repede, ci pentru ca nu esti un profesionist al cuvantului. N-ai claritate, n-ai stil, n-ai structura... Pari sa detesti eclectismul (una dintre cronici era vituperanta la adresa tarei cu pricina) dar... tu ESTI eclectismul! Maxim conflict - relaxeaza-te, zau.
Sper ca vei filma altfel decat scrii. Si ca nu iti vei si scrie scenariile!