Originally Posted by BeNnY:
Haios mi se pare ca erai atat de hotarata sa ti se mute topicul la condica sperand, in naivitatea ta gen doborat moderatori, ca aici va fi moderat. Fun.
|
Imi pare bine ca nu mai am nevoie de traducator cu tine, Ben.
Nu, eu nu speram ca aici va fi moderat, ci dimpotriva, ca va fi lasat in pace. Dincolo eu eram singura care sufera modificari in mesaje. Gen, not fun!
Originally Posted by BeNnY:
Mai incerci sa demonstrezi ceva?
|
Cu toata franchetea, nu prea... Mi-au iesit demonstratiile. De acum e doar "gen fun" pentru mine. Altii sunt in pline "demonstratii", nu vezi, si eu nu-i mai bag in seama cat ar dori.
Mie imi place fara moderatori "dintre noi, pentru (unii dintre) noi" - cel putin pentru discutii care privesc forumul. Asa e si corect, si Pitbull n-are dreptate sa mai tina "Gundersonniada" pe tarlaua lui, trebuie sa ii faca vant aici. Ca atunci cand vorbesc de film, pot sa ma duc oriunde vreau. Ce, nu m-ati primi tu cu MinRep la voi? Mi-ati sterge mesajele, mi s-ar "intampla ceva rau, virtual vorbind"? Nici macar Pitbull nu ma ataca, la el, acolo. Trebuia sa scriu despre stilul de moderare de la inceput aici si numai aici.
Dar pesemne ca Pitbull vrea topicul ca amintire. :oops: Aiurea: sau spera sa il poata sterge in curand, pe furis,

, sau sa il ascunda sub pres, sa il lase sa coboare natural in paginile urmatoare - pe masura ce apar topicuri noi si acela nu poate fi readus la suprafata. Pitbull nu e curajos, ce, nu stiai?