View Single Post
Old 27 Aug 2005, 01:44   #8
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Ambra Blu:
Am doua scurt metraje gata si particip la CNC sesiunea de toamna, am si producator, ti-am zis sa nu mai clantani aiurea pe linga mine fara sa ma anal izezi cum trebuie inainte.

Eu analizez textele si comportamentul tau de pe aici. "Metrajele" alea, doar daca iau premii sa mi le pomenesti. E NORMAL sa faci filmulete in UNATC. Dar n-am auzit de nici o "perla" recenta.

Dar din partea ta... Nu e PERMIS sa fie cumva sub premiul de la Cannes, deja suntem obisnuiti cu nivelul ala. :huh: Olimpul tau tre' justificat, altfel vei cadea de la o asa altitudine incat vei deveni o legenda vie, vei fi aratat cu degetul: "Asta e ala care..."

Nu-i nimic, ti-ar ramane cariera de clown Cinemagia. Auzi, topicuri "off limits", eu si viitorul meu cinemagistic - AR TREBUI SA IMI PESE???

Oricum, noroc bun, si nu te mai sufoca atat! Geez.

Eu nu mircuiesc cu tine, esti taiat de pe lista. Iti mai scriu o cronica de adio dupa ce citesc revistele alea - daca le gasesc... Si nu stiu de ce crezi ca sunt asa legata de forumul asta si astept intre replici, etc.

Je m'en fous. But YOU have a problem.