View Single Post
Old 27 Aug 2005, 01:21   #4
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Marge Gunderson:
Herbert,

Si l-am vazut si pe Ambra suferind pe aici - auzi, "alocatie"! - nu stiu de ce se da asa "pustan", altii la varsta lui... Dar inca nu i-am citit contributiile PUBLICATE in Cinemagia. Un soi de ultima speranta ca macar e capabil sa isi controleze talentul, ramanand un om cu probleme devenite foarte publice in rest. O alegere STRANIE pentru cineva care va participa la concursuri CNC si va umbla in sus si in jos dupa finantari si va fi dependent si de producatori pentru a-si face filmele si va trebui sa lucreze in echipa si... Brrr! Credeam ca se vrea un viitor critic si aplica ce crede el a fi ALS-ismul (chiar si avant la lettre) cu speranta ca... intr-o zi chiar si-o va putea permite! "Cand va fi mare", pasamite...

1.Dupa cum ti-am spus deunazi, esti genul de headline de tabloid care, dupa citva timp, va fi uitat. Trust me on this one. Ca exemplu, uite ce reactii ai avut la topicul asta, ai asteptat o zi intreaga, doar-doar va posta cineva. Iti garantez, lumea se plictiseste repede pe Cinemagia.

2. Am 24 de ani, which makes me younger than you. In locul tau, I'd shut that trap.

3. Credeai proasta ca vreau sa devin critic de film. Am doua scurt metraje gata si particip la CNC sesiunea de toamna, am si producator, ti-am zis sa nu mai clantani aiurea pe linga mine fara sa ma anal izezi cum trebuie inainte.

4. Restul mesajului tau e doar incercare - reusita, ce-i drept, din bunavointa si timpul meu liber - de a atrage atentie si comentarii. Ti-am zis, aplici principiul bitei in balta, sperind sa faci valuri.

5. Asa. Astea fiind zise, iti garantez o existenta de efemerida pe Cinemagia, fara sa reusesti sa iti indeplinesti menirea de peste sanitar. Stii prea bine ca ai niste sectiuni care iti sint interzise, asa ca restul contributiilor tale se vor rezuma la flatulatii inflamatoare in spatii suferind de invidia centrului. Apoi va veni ziua in care, dupa cum zicea si BeNnY, cineva iti va zice: mori, fa. Dupa toate aparentele, acesta va fi emanuel. Da cu reply-ul, am o noapte alba inainte, sint gata sa iti fac audienta, mrs no name.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif