View Single Post
Old 26 Aug 2005, 13:27   #52
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

in ce ma priveste, lucrurile stau cam asha:

(apropo de avatar)
in clipa in care alegi un asemenea avatar, asta nu poate sa insemne decit 2 lucruri (exclud, din motive lesne de-nteles, optiunea 'estetica': nu e cazul...):
1. vrei sa provoci (o reactie; ok, s-a facut);
2. vrei sa semnalizezi o 'unitate de cuget & simtire' cu avatarul ales...

cit priveste mult-invocata 'libertatea de expresie' : sint de acord cu ea, cu atit mai mult cu cit sint impotriva oricaror corectitudini politice, colectivisme etc.
deci - da.
nu ma deranjeaza; it's just shit.

in privinta lamentatiilor re:nume - probabil ca nu este cazul sa ma pronunt; as fi ipocrit sa spun ca-mi pare rau... :w00t:
mi s-a parut f ok pozitia lui ambra.
as vrea insa sa reactionez la unele pareri cum ca 'forum de frustrati sexuali, o sa-si piarda sarea si piperul' bla-bla...
wait a sec! cine a dat p-afara de four-letter-words, cine s-a comportat ca un adolescent acneic scrijelind mascari pe pereti forumului ca pe-un wc de liceu, hm? cine a dat dovada (seriala!) de nestapinire de sine, isterie incontrolabila, imaturitate, infantilitate cronica, frustrare sexuala-rezolvata-prin-defulare-prin-forum, etc? cine s-a legat de viata mea sexuala, ca o mironosita de comuna cu baticu-n gura, demonstrind - iar & iar - ceea ce nu mai trebuia demonstrat?
ce sa-nteleg de-aici: ca nu mai reactionam decit la 'shocuri' suburbane, la poole & peezde?
ar fi mult prea trist...
wake up!
pt citeva copy&paste-uri de pe google, sa suportam la nesfirshit kktul numit nume?...
e bine ca s-a-nkis usa latrinei; putoarea ajungea pina in salon...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif