Leonard a scris:
[/quote] Dar la TIFF 2005 ce-ai pãzit? Mulþi dintre noi acolo l-am vãzut prima datã, alãturi de alte evenimente care mai de care mai interesante. Sau te-ai mutat de curînd în Cluj?[/quote]
Eram pe munte (Poiana Neamtului-Barcaciu-Negoiu) cu prietenii (altii decat cei din Cluj, ca daca erau din Cluj poate mergeam toti la TIFF)...Dom'le, n-am putut sa vad, taman atuncea s-a potrivit sa poata veni toti....si cat am vrut sa nu ma duc pe nici un munte in perioada aia!....da' nici nu ma lasa inima sa-i las sa se distreze fara mine..Inainte sa vad radacina de brad, faceam ca toti dracii (ca-n reclama la Zazoocondoms :)), de parca erau ei saracii vinovati ca sunt io dilie..dupa care m-am mai calmat, ca asta-i scopul muntelui - te calmeaza, nici nu-ti dai seama!
In schimb, la TIFF 2004 am fost atat de prezenta incat cafeaua-degeaba ca nu-si mai facea a dracu' efectul- iar io ma taram acasa dupa cca. 4-5 filme vazute/seara, adica de la 5 fara ceva p.m., cand o zbugheam de la servici ca nebuna, pana la 12 sau 1 noaptea...La inceput, sotul meu, cand ajungeam, se ridica din pat, ma scana si ma-ntreba chiaun "Ai veniiit??" "Intreaagaa?":)), pentru ca, la sfarsitul festivalului, eu sa bubui o data tare in usa si el sa vina sa ma ridice de pe prag :))))
Sunt in Cluj din martie 2003.
|