In urma deciziei absurde de azi, am hotarat sa ma retrag de pe forumul Cinemagaria. Din momentul in care forumul se umple de persoane schizoide, paranoice si frustrate sexual, totul se impute. Dar cand este banat un om care, ca sa-l citez pe silfax (care a spus-o excelent), insufleteste locul (chiar si cu link-urile care unora li s-au parut scarboase -- de ce, nu stiu), atunci totul se duce de-a-ampulea intr-un mod revoltator.
Ok, susnumitul nume s-a luat in gura cu ALS but that's the whole fucking beauty of it ca, deh, doar noi avem de castigat din cearta lor (si pe frontul entertainmentului dar si pe alte fronturi).
Oricum, consider ca Stefan nu a intrecut acea limita cu care iese toata lumea la parada pe aici in nici un fel dar poate sunt eu absurd si oricum, consider ca nu a intrecut limita mai mult decat am facut-o eu in unele momente si pentru asta imi dau singur ban in semn de protest fata de aceasta decizie stupida si infantila. (plus ca nume a contribuit enorm la forumul asta)
You can think of me as a freakin' retard for all i care dar nu voi sta cu mainile in san cand se produc chestii din astea. Punct.
In concluzie, i bid thee all farewell.