Originally Posted by st3fan:
Acum nu stiu daca se poate vorbi de un front al salvarii care se creaza usor, usor pentru nume,
|
Ma indoiesc; ar trebui ca prea multi sa sufere de sindromul Stockholm. (
http://ask.yahoo.com/ask/20030324.html)
Si mai sunt prietenii, cei carora le va lipsi sincer. Trebuie sa fie pe undeva. Nume era dator sa se gandeasca si la ei daca voia sa ramana aici, si ei sa il "calmeze", daca aveau cu adevarat acces la respectul lui nume. Daca prietenia lor presupunea ca ritual de comunicare "folosirea unui limbaj agresiv cand nu e nevoie", puteau sa ii dea frau liber pe IRC sau in "disco". Nu aici.
eu chiar ar trebui sa ma bucur ca am scapat de el tinand cont de modul in care m-a intampinat cand am postat primul mesaj pe aici...
|
Dar in mod ciudat, iti pare rau. Desi ii facea atata placere sa reteze vorba senina a altora cu comentariile lui voit blazate si smechere, desi deturna atatea subiecte, desi era asa de vulgar, desi vorbea sa se afle in treaba, desi posta fragmente preluate fara sa mentioneze sursa, desi... Deja erai obisnuit cu el. Lasa, o sa-ti treaca.
...deci un ban temporar i-as fi dat eu cu mult timp in urma daca puteam  dar nu unul absolut.
|
Gandeste-te si la toti cei care n-au indraznit sa scrie pe aici de raul lui si al celor care ii cantau in struna. Sincer, e mai bine asa. Chiar daca e mai "liniste". E enervant sa te duci catre "mesaje noi" pe un topic si sa dai de fragmentelele indigeste ale lui nume, asa "priceput" la cinema cum vrei tu sa il consideri. Citeste si tu ceva discutii foarte vechi, sa vezi ca se putea si altfel...