View Single Post
Old 25 Aug 2005, 19:42   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am asteptat câteva ore cu räspunsul, dornic sä väd mai întâi alte reactii. Acum consider cä-mi pot spune si eu cuvântul.
Asearä, în Frame, am avut o discutie cu Emanuel pe tema asta. Mi-a spus cä se trecuse pe la un pas de decizia bannärii lui Nume, dar cä totusi vor mai astepta - mai ales dupä ultima serie de "poponei". La rândul meu, i-am vorbit despre toate încercärile mele de a-l tempera pe Nume, insistând asupra faptului cä de cele mai multe ori reusesc. Bunäoarä, zilele trecute, tot dupä aceiasi "poponei", i-am explicat pe larg ce frectie inutilä si chiar nocivä fusese toatä acea joacä, si eram pe cale sä-l conving sä renunte la asemenea idei cel putin pentru o lungä perioadä, dacä nu chiar definitiv. I-am si explicat asearä asta, lui Emanuel.
Au fost numeroase cazurile când, la rugämintea mea, Nume îsi stergea câte un propriu mesaj, imediat ce-l postase, înainte de a-l vedea si altcineva (fie în board-uri unde nu sunt moderator, fie pe vremea când încä nu aveam aceastä functie). Au existat si destule ocazii când îi ceream dinainte sä nu dea câte un anumit räspuns prea brutal sau deplasat, ori sä fie mai temperat, si INTOTDEAUNA îmi îndeplinea rugämintea. Din päcate, când nu era pe-aproape nimeni care sä-l tragä putin de mânecä, nu se mai putea controla...
Pesemne cä, de asearä si pânä azi, adminii au avut o nouä consultare si au revenit asupra deciziei. Dupä-amiazä, când am citit, am avut un soc foarte nepläcut - cu atât mai mult, cu cât "mesajul" de mai sus incriminat de Emi ca "probä" e totalmente neconcludent - are valoare bannatorie zero.
Oricum, fie si din cauza vulgaritätii gratuite cu care atacä de multe ori, Nume e un om greu de apärat! Poate cä sunt cel în mäsurä s-o spunä cel mai bine. Dacä eram avocat, sau mä läsam de meserie, sau ar fi fost un exercitiu spre o carierä cu adevärat fulminantä!
Dar, ca sä conchid:
- Pe lângä toate cele rele, Nume a fäcut pentru acest forumuri atâtea lucruri bune, încât merita o îngäduintä permanentä. Existä numeroase topicuri de CULTURA CINEMATOGRAFICA, organizate pe filme, autori, etc., lansate de el. A scormonit prin surse de referintä, postând linkuri, reproducând texte, servindu-le räspunsurile multora care poate s-ar fi plictisit sä dea pe Google.
- Solutia justä si înteleaptä ar fi fost acel "armistitiu tensionat", cu eventuale bannäri temporare când o lua iar razna. Si AR FI FUNCTIONAT, pentru cä de fiecare datä când a fost sanctionat astfel, în trecut, înväta lectia si se linistea - pentru un timp, Päcat cä numai pentru un timp, dar... de.
- Iar cei care afirmä cä Nume aducea aici viatä si dinamism au întru totul dreptate. Mare scofalä, sä îngrosi putin obrazul si sä ai räbdare! Da', ce sä-i faci, cä noi suntem mironosite, si ne-mbujoräm fâlfâind gales din gene când auzim vorbe rusinoase! Intâmplator, de cum am päsit pe acest forum, Nume m-a scuipat între ochi c-o mu-ie, de n-am mai väzut cinci minute. Numai cä n-am fäcut-o pe mäicuta pudibondä, am räspuns cu umor, iar peste vreo douä zile eram prieteni. Si nu mä jenez sä spun: amândoi am avut de câstigat.
Culmea: Nume nu e atât de jos ca personajul pe care-l proiecteazä uneori. Dar cei care IAU IN SERIOS acel personaj si încearcä sä-i räspundä, vezi-Doamne, cu "acceasi monedä"... Hmm... Nu se aflä deloc într-o pozitie mägulitoare - cu atât mai mult cu cât intelectual îi sunt superiori.
In final, SUSTIN INSISTENT sä se revinä asupra deciziei, iar sentinta sä fie înlocuitä cu un ban temporar.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif