rau!!!
Pt. emanuel, nu am nimic cu tine, dar dintre nume si tine prefer pe nume(cu toata mitocania de care dadea dovada), deoarece esti un om ingrozitor de sters, tu si cu grisham-ul tau de 3 lei. consider ca este o decizie stupida, cea de-ai da ban pe ip lui nume. de ce? pt. ca era unul care mai insufletea forumul asta, urmaresc acest forum de vreo cateva luni bune, nu am postat pt. ca nu-mi place, incetul cu incetul am obs. ca sunt perioade in care pur si simplu nu ai ce citi, decat daca iti face mare placere sa vezi topicurile imbecile de la cafenea gen `asociatii diverse,lyrics,...` si alte mizerii care nu spun nimic. am mai urmarit forumuri romanesti si consider ca sectiunea cafenea ar trebui sa fie cea mai interesanta, si sa fie un semn despre valoarea forumului functie de calitatea subiectelor si topicurilor deschise. prefer sa vad o `bataie` intre nume si herbert si asl,

decat sa borasc la posturile de la topicurile mai sus amintite ale unor.... nu-i amintesc pt. sunt prea insignifianti.
ma asteptam de la pitbull la loialitatea cu care se faleste atat, nu am vazut nimic pana acum, nici de la `amicii` lui nume... de cand l-ati ejectat pe nume sunt sigur ca acest forum va deveni si mai neinteresant, dar de... decizii luate de un admirator al unui scriitor caldut,

.