Originally Posted by Pitbull:
Asadar, un fel de cronicä.
Scurtä si simplä ca filmul, care e rotund, frumos si substantial în simplitatea lui.
|
Exact, este un film simplu, fara pretentii si care merita vazut.Asadar secretul nu sta numai in folosirea unor super simboluri ideologice,zeci de metafore plastice, dramatice, etc... care ar putea fi explicate doar prin alunecare intr-un empirism de cele mai multe ori abstractionist.Pana la urma arta se poate gasi si in simplitate, complexa in felul ei, dar totusi simpla.
Erchan Durmaz, tandrul taximetrist turc, are un chip doar atât de ciudat cât sä nu fie plicticos si exact atât umor cât sä rämânä credibi
|
Sincer sa fiu mie imi inspira un "bad guy".Probabil ca asta era si ideea, Anca Miruna Läzärescu stie exact cum va reactiona publivul in fata acestui film, stia ca toti vom observa ca filmul are un happy ending, desi de multe ori ne-a facut sa credem ca nu va fi asa.E genul de regizor care nu se multumeste sa prezinte pur si simplu realitatea, ci ii place sa "se joace"(in sensul bun al cuvantului) cu mintea spectatorului...
Remarcabil de creatoare consider cä este paralela constituitä între imageria bucuresteanä si cea berlinezä
|
mi-a placut si mie, dar damn, am uitat sa mentionez...