Originally Posted by Pitbull:
Raptoricä, Cinemania se gândeste si el la site-ul serialului, asa cä ia sfätuiti-vä voi putin, OK? Unde-s doi, site-ul plesneste!
Ideea ta cu genericul animat fost întâmpinatä cu entuziasm de echipä. DA, ar fi excelent, cum spuneam si data trecutä. Acum, spune-ne, te rog: care sunt parametrii täi de timp (relatia dintre durata/complexitatea unui asemenea fragment animat, si timpul de lucru necesar). In functie de asta, îti voi trimite elementele vizuale de care ai nevoie. Dacä se înscrie în timp (în sensul cä nu va fi prea târziu), vor fi imagini filmate. Dacä ai nevoie de mai mult timp, îti trimitem ce avem la data respectivä (fotografii ale actorilor, ale decorurilor, etc.)
|
.dupa cum ii spuneam aseara si lui leonard, nu as vrea sa fie un generic prea incarcat(adica sa nu se ajunga la treburi rozosine/gen la bloc)-animatia ar fi bidimensionala(primo; pentru ca nu ma pricep la 3D secundo: nu cred ca s-ar potrivi)si alb-negru.poate ca ideea mea ar fi pe undeva in zona animatiilor scurte ale lui branea-cu elemente construite din linii *eventual ar putea intra si putina culoare*( si asta fara sa il plagiez, pt. ca am un sac de respect pt. omul ala--dar modalitatea asta mi se pare cea mai ok in contextul dat). despre ce o sa fie si cam ce o sa fie: eu ma gandeam la un fel de 'caricaturi" ale personajelor care interactioneaza cumva, fiecare pe specificul lor...in fine, partea asta mai trebuie gandita oleaca. timpul in care as putea realiza animatia...sa zicem 1 luna/jumate, in conditiile in care voi mai lucra cu 2 persoane.ma gandesc ca nu e prea mult, avand in vedere ca nici voi, din cate am inteles, nu ati inceput inca lucrul propriu-zis...
"Monday’s in a pigtown
Tuesday’s in a truck
Wednesday’s a field of mud
And thursday’s out of luck
Friday’s rain clouds
Saturday flies by
Sunday comes shining
From a blue blue sky"