Filmul mi-a placut desi a fost scurt, totusi avea de spus ceva. Faptul ca multi romani pleaca si se lasa purtati aproape in voia sortii nu e un lucru de neglijat el reflecta situatia economica "prospera" in care ne aflam. In privinta faptului ca ea uita cam unde se afla si scapa "neatinsa " de nimeni, aici sunt de acord cu Stefan. O fata care nu arata rau ajunsa (aterizata) intr-un oras strain se "descurca" cam usor. Aici ma gandesc ca se pune problema cam in felul urmator: Ea fiind fata (care arata si bine)avea cam trei posibilitati: una sa-si gaseasca foarte usor de lucru doar ptr. ca era prezentabila si arata bine; doi sa ajunga pe mana proxenetilor; sau trei asa cum spunea si "turkishe taximetrist " sa te prinda politia si sa-ti traga o interdictie de nu mai plecai nici macar in excursie o buna perioada. Dar povestea trebuia sa aiba si un happy end fiindca ar fi fost prea trista sa se termine ca filmul Osama. O poveste tipic balcanica zic eu care arata nesiguranta in care traiesc multi dintre noi. Mi-a placut cum s-a terminat (faza cu sarmalele).
In schimb ma bucur ca v-am cunoscut pe multi dintre voi ; pe emanuel recunoscandu-l din imaginile de revista. Pe multi dintre voi mi inchipuiam altfel dar a fost OK; si as mai fi stat un pic de povesti si cu Madonna (irina), dar chiar trebuia sa plec. Imi pare rau ca nu am putut sa stau, dar data viitoare voi ramane pana la sfarsit. Asta pt. ca nu stiam ca vor fi aici prezenti forumisti si organizatori de la cinemagia. Si clubul "Frame " a fost OK, promit sa revin. Si nu de alta dar aveti un barman care imi place cum desface sticlele de bere.
|