View Single Post
Old 24 Aug 2005, 23:07   #1
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Bucuresti-Berlin

Cred ca acest scurt metraj merita un topic aparte...Nu neaparat pentru ca este nemaipomenit, ci mai degraba pentru ca in ultimul timp pe cinemagia nu s-a mai prea discutat despre film, nu s-a mai prea discutat deloc din pacate...

Sa intru in paine nu am chef sa scriu km...Bucuresti-Berlin mi-a lasat un gust dulce pentru ca a avut un happy ending, tipa nu a fost violata sau vanduta, ceea ce marturisesc ca ma asteptam sa se intample(nu am fost singurul cu aceasta asteptare).Acesta este unul din punctele forte ale filmului.Alt punct forte ar fi interpretarea protagonistei, am mai vazut-o intr-un scurt metraj la Cinemaiubit, mi s-a parut naturala, mi-a placut.Aplaud si miscarile camerei care au devenit uneori simbolice relevand starea interioara a personajului(personajelor)Montajul...hmmm...cred ca in unele locuri mergeau niste cadre enchaine, dar este doar o parere...
Cam atat cu laudele sa trec si la punctele slabe...nu am apreciat scenariul foarte mult, deoarece cred ca a abordat gresit reactia protagonistei in momentele in care umbla cu taximetristul in cautarea lui Tomescu(parca asa il chema).Parca uitase ca e singura intr-un oras strain, fara bani, se parea ca si fara cunostinte, cu un taximetrist care parea sa fie prea mult prea dragut...uitase toate acestea, zambea si radea acestuia din urma de parca nu avea nici o problema.Un plus scenariului pentru legatura Romania-Hagi, asa este, cum aud de Romania, strainii il invoca pe Hagi,mi s-a intamplst si mie...Adunand plusuri cu minusuri, nu regret ca l-am vazut...Am fost prima oara in frame, mi-a placut mult de tot atmosfera, mai trec pe acolo.
st3fan is offline   Reply With Quote sendpm.gif