Pitbull, ai iluzii olfactive. Grav pentru rasa pe care ti-o asumi
Eu am sa tac pe subiectul acesta cand nu voi mai avea nimic de spus. Si nu ma deranjeaza nici daca monologhez, am vazut ca se poate (foarte bine!) si asta. Imi fac dosarashu', cine ce-are cu mine... Nu citi daca nu iti convine. Sau muta la "Condica...etc." Nu arunca asupra mea acuzatia de "lipsa de bun simt" daca nu fac bine si... tac! Asa, autorul lui "bai femeie nefututa!" devine superior intru bun simt mie daca, oricum partida pierduta, dispare la invocatia ta patetica? "Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)
I-am ramas datoare un raspuns si lui Nightwane: Nu te autoFLAT(ul)a (vezi, pot si eu calambur ieftin si paduchios, nici o scofala) - nu te bucuri de nici o atentie speciala in ochii mei, v-am luat in ordinea in care v-ati aruncat in calea BULDOZERULUI (get it? Buldozer, flat, etc. - "ma sparg" in "figuri de stil" aici). Daca nu te faceai ca te :sick: cronica Giulikai, nu ma interesa sa vad ce e pe paginile 83-84 ale istoriei tale forumiste - pe cand erai tu novice si te extaziai in stanga si-n dreapta. Eu acolo am cautat vreo urma de eseu, ceva, sa imi dau seama de unde ti-ar putea veni asemenea exagerate asteptari de la altii. Am fost a doua oara socata de subtirimea exteriorizarilor tale de pe acest forum si a trebuit sa "imi exprim si sentimentele" alea. Daca totusi e ascuns pe undeva, prin cele 2500 de mesagii, vreunul care chiar merita citit, ii rog pe cunoscatorii operei tale SADomasokitschstice :hmm: sa mi-l indice.
Multumesc.