View Single Post
Old 23 Aug 2005, 16:32   #76
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by st3fan:
@Marge Gunderson

ti-am inteles toti punctul de vedere,ok, nu iti plac unii oameni de pe forum, dar unde vrei sa ajungi?Care este target-ul tau, ca acest topic este pur circ.Si sa nu imi spui ca "Revolutia CineMagica" pls...

"Revolutia CineMagica" e gaselnita lui Pitbull, intreaba-l pe el care-i bancul. Titlul acestui subiect era, initial, "The People vs. Pitbull". Gluma fiind, vezi bine, ca eu, jucand-o pe politista "Marge", reprezentant al statului ("the people" in jargon legal), deschideam un dosar argumentand de ce nu imi place Pitbull ca moderator. Ar fi ideal sa fie schimbat, dar daca din diverse considerente este o miscare dificila politic - omul, totusi, a muncit si s-a implicat ca un apucat in zona Cinemagia - macar sa isi ia seama - in special cu utilizatorii care abia descind aici. Si sa modereze intr-adevar. Un simplu scroll mai ales pe primele pagini ale subiectului acestuia si ma pufneste rasul - eu scriu cate un mesaj nou si dupa mine apar mereu aceiasi trei-patru ametiti cu mesajele lor multe, mici si indecente, sperand sa ma intimideze, sau cine stie...

Printre ei, un alt recent moderator (Nightwane) cu o cariera de peste 2000 de mesaje de maximum trei randuri, multe intesate de de aluzii obscene sau efuziuni ce suna a gol penibil (extraordinar, senzational, excelent, excelent, excelent!!! :sick: x2500). Lui Giulika, in schimb, i se taie orice drept la adjective "orgasmice" - chiar in contexte incomparabil mai solide - de catre neinduplecatul stilist Pitbull. Altminteri, cum vedeti si mai sus, e pretentios foc Nightwane asta. Il sfatuiesc sa dea cateva clicks pe his own message history for a quick (and dirty) reality check.

Si imi inchei mesajul cu un citat care mi-a placut, tot din Nightwane, sperand ca astfel sa raspund in stil adecvat cererii voastre repetate si intransigente de a-mi defini foarte precis "target"-ul :huh:

Originally Posted by Nightwane:
io-s nou pe forum asa k am vrut sa-mi exprim sentimentele na..(...)

Si mai am. Sunt foarte "sentimentala", ce sa-i fac. Cand va saturati de topicu' asta aici, mutati-l la "Condica de sugestii si reclamatii", va rog.