View Single Post
Old 23 Aug 2005, 00:43   #60
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Am gasit din pura intamplare - intr-un subiect in care Vlad de altminteri a excelat si unde ma bate gandul sa ma exprim si eu intr-una din zilele astea - un alt exemplu de relationare execrabila moderator-novice (Vlad era pe forum de 2 (doua) zile la ora aia). Pitbull, tot o sfatoasa-aroganta- nereusit-hatra:

Originally Posted by vladvaidianu:
Originally Posted by Pitbull:
Mä copchile, mä copchile...
Ai väz't tu multe filme, ai cetit tu oarece, da' pân' s-atingi adeväru' absolut, cale lungä sä ne-ajungä! No, nu-i bai, cä nici noi încä nu ne-apropiem, da' tu esti hääät departe, fata tatii, departe räu! Nu mä mai ostenesc sä-ti räspunz pe puncte, cä väd cä to' n-ai priceput n'ica. Ii tot dai cu vorbe frumoase si teze si mai frumoase, care au tot atâta tangentä cu realitatea câte bombardele de distrujere-n masä or gäsit americanii-n Irak. Nu zic c-asa se vede Europa din America, sä nu mä facä stiu io cine c-am ceva cu Bush, da' zic c-asa se vede pânä dincolo de ecran, din rându' trispce, locu' trispce, cum te prezentasi. Astea-s voroave, puicä, apä de ploae (nu Maria). Alta-i realitatea!

ca nu te ostenesti sa imi raspunzi mie pe puncte nu ma deranjaza. dar poate ar fi bine sa te ostenesti sa afli ca diferenta dintre scenarist si regizor e alta decat cea dintre bombardele si castraveti...sau poate vezi un film de cristi puiu...cica merge a doua oara la cannes si intre timp a fost si pe la berlin.
parca eram pe un forum? ma insel? daca eram intr-o carte ma incordam mai tare in argumente si chiar pretindeam ca am dreptate dar aici cred ca se subintelege ca ne dam si noi cu parerea dupa puteri. ne frigem in bulane ca asa e mai dikstractiv.

Stiu ca intre timp pupat piata independentei cu Vlad, dar ramane parte din demonstratia mea. Care, repet, iese cu efort minim, ma impiedic in stanga si in dreapta de exemple, nu pot sa citesc de ele!

Asa ca... scriu :huh: