View Single Post
Old 22 Aug 2005, 23:41   #273
notorious
NBK

notorious

ok, pt ca tot vad ca se poarta (+) si (-) a la KORBEN (sorry, leonarde, dar te-am prins ! ), am sa fiu si eu concis.

pro:

top 10 lucruri indispensabile in vara aceasta (prezervativul cu vibrator ?? :lol
barladeanu vs simion
the mike jackson horror picture show
pareri a.l.s., KORBEN, kretulescu, chirilov la tiff
big in japan (desi trebuiau ocolite o parte din detaliile gen 'femei-care-vor-sa-se-pise-ca-barbatii)
takashi miike by mihai chirilov (imi era dor de stilul sau, mai ales la partea in care compara 'visitor q' cu 'theorema')
haruki murakami by ??
cronici filme de chirilov, gradinariu (still, my favourite girl critic)
reviews muzica
end picture

BUT THE AWARD GOES TO...

am gasit traducerea

contra

bullshitu' mariah carrey vs madonna
gara pt doi de KORBEN (nu pt ideea in sine, ci pt ca a fost intervievat - culmea !!! - un ex-coleg de camara - da, da, camara - care mi-a facut nervi timp de 10 zile)
andreea chiriac despre horror-ul japonez (cam slabut si, mai ales, scurtut)
urasc shaorma !
cronici filme a.l.s. (tryin' too hard to be cool, cu prea mult 'cinemagia' in sange ) si oana rasuceanu (long and boring)
cronica dvd la 'ray' de andrei cretulescu :sick: (:sick: in legatura cu filmul adica)

BUT THE AWARD GOES TO...

cronica la 'the hitchhiker's guide to the galaxy' de codruta cretulescu (bai, se incumeta cineva sa re:citeasca paragraful-fraza nr. 3 al articolului ??)

si asa e: nr. 3 a fost cel mai bun de pana acum (adica a fost [u]bun[/b]).