"Corupt" in romaneste nu are doar sensul ingust la care va referiti voi. Isi pastreaza din sensurile originale din latinescul:
corrumpo -rumpere -rupi -ruptum (1) [to break up , annihilate, destroy]. (2) [to spoil, make worse, weaken]; of documents, [to falsify]; of characters, [to corrupt]; 'corrumpere pecunia', [to bribe]. Hence partic. corruptus -a -um, [spoilt, damaged, corrupt]; adv. corrupte, [corruptly, incorrectly]
In engleza, cam ca si la noi:
Marked by immorality and perversion; depraved.
Venal; dishonest: a corrupt mayor.
Containing errors or alterations, as a text: a corrupt translation.
Archaic: Tainted; putrid.
Partea cu mita nu este deci obligatorie si glumele voastre si-au pierdut orice urma de aciditate, devenind chiar fortate in context.
"Iconoclast" si prin titlu pare sa isi asocieze alte limite, deja parca te astepti la un moderator cu figuri in cap si in verb. Mai sa zic ca omul isi merita sectiunea. Dar nu se ridica un Nightwane la talentul lui, sa nu mai zic si de altii.
Si pe urma, nu am observat sa fi sarit Ambra Blu nemeritat in capul nici unui user novice. Parca l-am vazut dezamagit si pe el de "prestatia" Giulikai, dar tin minte ca si-a exprimat nedumerirea decent.
Ati putea in schimb voi sa va defulati pe "Iconoclast" si sa lasati restul sectiunilor "nice and clean". Uite, o buna solutie de compromis. Faceti sesiuni acolo cu Ambra Blu, daca va tin curelele. Sa fie "Iconoclast" o "groapa cu lei".
Natural ca eu nu am sa comunic cu Ambra Blu decat in masura in care el va fi politicos. Si parca am vazut ca este si ca isi modeleaza stilul dupa interlocutori. Nu am citit destul, recunosc, poate gresesc aici. Daca lucrurile stau altfel, nu vad nici o greutate sa il ignor si pe el, ca pe voi - cu o diferenta, totusi: AB dand dovada de har din cand in cand, macar voi admira in trecere o intorsatura de fraza, un cuvant innoit, un hibrid lingvistic bine gasit...