View Single Post
Old 22 Aug 2005, 22:19   #217
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Welcome de la nunta Râmnicenilor Särati, de la care tomnai venisi (eu venii, tu venisi, el/ea/it veni, noi veniräm, voi veniräti, ei/ele/iturile venirä).
Astept vestea foarte proastä pe m.p., dar pânä atunci, din moment ce mi-ai confirmat deja la telefon, anunt:

MAINE, MARTI, 23 AUGUST, H. 18:00, INTALNIRE LA GARSONIERA

Principalul punct la ordinea de zi:
LUCRU CU ACTORII
Neapärat sä vinä toti membrii echipei care sunt si interpreti.
Obvious: te rog, tot posibilul sä vinä Relu, si räspunsuri de la candidatii pentru Profet si Luptätor.
I.M.M. si Cornel: îi anunt eu.
Pentru cine n-a mai fost la garsonierä: locul de întâlnire e în Piata Unirii, la poalele Dealului Mitropoliei, capätul aleii care urcä spre clopotnitä. Cine a mai fost, poate veni DIRECT la adresä.

Mä voi strädui sä termin de refäcut scenariul si sä vi-l trimit în timp util.

SARCINA SPECIALA:
Toti cei care aveti, aduceti stätäuri mici. (Un "stätäu" e "ceva pe care se stä": scaun, canapé, fu.telnitä, scäunel, taburet - var. taburel, tamburel, etc. - cub, s.a.m.d.). Deci, care aveti stätäuri usoare si mici, de lemn sau plastic, transportabile si de care vä puteti lipsi vreo trei säptämâni, aduceti-le, cä la garsonierä stiti cum e - un scaun de birou, douä scäunele pliante si-un parchet - si de-acum ne vin actori si nu-i putem pofti sä stea de-a-ncurulea pe jos.

Pe lângä toate astea, vom stabili CLAR planul de bätaie pe urmätoarele douä säptämâni - ultimele dinaintea filmärii.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif