View Single Post
Old 22 Aug 2005, 20:04   #49
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Pitbull:
Cel mai probabil, la "Vreau sä stiu", board-ul cel mai vulnerabil, pentru cä acolo Emanuel nu are loctiitor.
Bineinteles ca voi deschide alte subiecte, oriunde doresc. Chiar sunt toti moderatorii corupti si nu sterge nimeni mascarile lui nume si nightwane? Refuz sa cred asta!

In paranteza fie zis, ma mira ca ai atat de putini prieteni pe forum, Pitbull. Si din cei care ti-au sarit in aparare, unii au facut-o cu destul de putina convingere, gasind si ei lucruri marunte de care sa se lege politicos. Sunteti pana acum, de fapt... patru? Tu, cei doi mascarici, "baiatul argintiu"... Pe Gaandalf si pe Cinemania nici nu stiu daca sa ii pun la socoteala. Si nu i-am citit suficient. Nu le-am "studiat dosarele"
Sigur, e un factor turbulent si destructiv, iar când va säri calul, o sä-i däm ban pe IP si cu asta am terminat.
Turbulent? Adica subiectul are "rating"? Asta nu-i rau. Destructiv? Ma limitez la observatii in limbaj politicos. Voi va intreceti in insulte la adresa mea. Ce risc sa distrug, domnule? Dreptul altora de a se comporta execrabil intr-un loc care incepe sa devina o institutie in cinematografia romaneasca? Ca armonia dintre voi, in nici un caz... Ah, poate influentez opinia altora despre tine? Ai drept la replica, tot, care e treaba? Pre limba ta pieri in ochii altora.

Mai grav e ca insinuezi ca oameni de nivelul lui Emanuel (cu obligatii deci si raspundere in "Cinemagia", reprezentanti oficiali, etc.) ar putea sa fie de acord cu tine. Caci ban pe IP nu puteti da voi, simplii moderatori. OK then, sa citeasca el subiectul asta si sa ma aleg eu cu ban, si pe urma... Iti dai seama! Devine o adevarata poveste de spus lumii aceasta. Dar deja suntem in science fiction, no real admins would ban ME.

Rugäminte la toatä lumea: n-o mai batjocoriti si nu mai glumiti cu ea. E inutil, si ne facem räu doar nouä însine.
Ei, asa da! Incepi sa iti faci si tu datoria, chit ca mai oblic, asa... Tine-ti cei doi-trei acoliti in frau, domnule moderator...

Dar nu e adevarat ca niciodata nu e prea tarziu.

In rest, regret "ca v-ati facut rau". Vedeti de ce e mai bine sa nu te declari "in gura mare" misogin, iar pe forumuri sa fii politicos si elegant, mai ales ca moderator?