Si pentru motivul disparitiei, care se dezvaluie dupa reclame, bagati ceva in stil Swejk. Vine omul cu o poveste in genul celor debitate de Swejk, asa, balcanica, semi-absurda dar totusi imposibil de credibila de raman astia masca si spectatorul cu chef de episodul 2, sa mai auda una. Si cu ocazia asta se contureaza si personajul, etc.
Tot zic de Swejk pt ca ma gandesc ca se pot luat povestile chiar de acolo(daca e voie).Tudor Octavian are o culegere de asa ceva.
Ar merge chiar sa dispara in fiecare episod(pe la jumate, sau chiar la inceput daca vreti sa il platiti mai putin).
Sau..hehe... sa apara, sa dispara si sa apara din nou doar in episodul pilot sa il vada lumea si in restul episoadelor sa fie disparut tot timpul. Astia sa vorbeasca despre el ori ca e dus undeva, ori ca nu stiu pe unde umbla. Oricum el sa apara invariabil pe la sfarsit cu povestea (monolog, nimeni nu stie ce sa creada, omul asta ii amuteste de fiecare data)la limita credibilului, care e cu totul altceva decat credeau ei. Si de cate ori il verifica, descopera ca in 3 episoade din 5 spune adevarul, extraordinar domle, numai lui i se putea intampla asa ceva.
O sa fie asa, ca o chestie trade mark a serialului, cam cum era gestul lui Kramer cu usa.
Povestea sa fie pur romaneasca, balcanica, insa fara exagerari care sa te puna pe ganduri, sa nu iasa serialul gen M.A.S.H. Sau ma rog, aud ca vreti sa nu mai fie sitcom ci serial de comedie, faceti cum vreti.
Hai ca asta e solutia: Seinfeld + Friends+ Swejk. I-am spart pe americanii de la PRO TV.
Tocmai mi-au venit idei general despre personaje, dar nu le mai zic ca deja mi se face frica.Nici nu mai recitesc ce am scris , ii dau drumu asa pana nu ma lasa curaju si sterg tot.
|