In sfarsit se intampla ceva. A disparut unul din creatori.Actiunea capata o directie neasteptata, o sa ma uit si dupa pauza de reclame, m-a facut curios serialul asta.
Hai ca pana la urma tot la Seinfeld ajungeti, o sa faceti un serial despre unii care vroiau sa faca un serial. Aveti locatia 1- terasa si locatia 2- garsonela.
La terasa - baba antipatica pe post de Gunther + discutii haioase (chiar ziceati ca s-a ras la greu pe la cititul rolurilor& stuff). La garsonela dialoguri + ceva actiune, ca in 19 ore se mai scoala omu de pe scaun. Comic de situatie garantat de aglomeratia neobisnuita pt asa un spatiu, 8 insi pe 15mp. 2 dintre ei pleaca dupa 12 ore si raman doar cele 5-6 personaje principale (si ce personaje, total diferite dar care totusi se plac si se respecta) sa continue pana o dau in Parazitii.
N-are cum sa nu mearga, garantat iese ceva de aici. Aa..si dupa 2 zile dispare unul dintre ei...deja iese un pilot de peste o ora. Sau material pentru inca 2 episoade.
Ia uite, seamana si a Friends. Ingemanare perfecta, deja e genial, cred ca merge sarit peste TVR si mers direct la NBC.
PS. Nu cunosc pe nici unul dintre creatori, nu sariti pe mine ca nu am vrut sa ma iau de nimeni. Doar ca am citit 30 de minute tot topicul si prea s-au legat toate exact in momentul asta, ideea s-a asternut singura pe ecran.
Scuze anticipat daca Jay are vre-un motiv ff serios de nu e de gasit.
|