@ ALS
cre ca te inseli in privinta lui ambra blu. acum un an doi, era intr-adevar baiat de treaba care declara (ironic sau nu) ca lipsa de modestie ar vrea sa fie ultimul lucru de care sa fie acuzat (if i remember correctly) si care iesea pe la intalniri, ba chiar propunea intalniri incognito prin mp. acum, nu stiu de ce, s-a sictirit, nu-i mai arde de iesit pe la meeting-uri (nici cu participanti majori !

), trece pe langa masa forumistilor fara sa-i bage in seama (de mai multe ori, vezi TIFF), si sterge 'monoloage', cauzand depresii si iritare.

pe mine ii place sa ma oftice, desi nu
pare rau intentionat. ma rog... whatever.
@ silver_boy
baiete, invata sa primesti critici ! scenariul tau (desi nu stiu de e chiar 'al tau' sau a fost nascocit in grup, dupa vorba 'ceea, 'cate capete, atatea idei (proaste)') e gaunos, chiar si a doua oara cand l-am citit. e adevarat ca a evoluat, pt mine, de la nivelul de 'prost' la 'pasabil'. ca scenarist, esti expus, vei primi mereu critici si adulatii, dar conteaza in primul rand sa faci fata criticii ! pt ca daca vei decide sa nu o bagi deloc in seama, vei bate pasul pe loc (iar acum te afli pe teren minat).
eu, de exemplu, n-am facut fata prea bine criticii... and look where i got !! (sigur, nu ca as fi primit MACAR vreo critica constructiva.)
no hard feelings.