[Intrucât nu mä consider un demn urmas al lui Larry Flint, nici mäcar vrednic de a mi se dedica nominal un topic aparte, am schimbat acest titlu, fost "The People vs. Pitbull", cu unul mai cuprinzätor.
De fapt, initialul termen "The People" ar fi arätat mult mai adecvat cu grafia "Da Beoble", adicä "Boboru'", cäci se revendicä imuabil din Republica de la Ploiesti, cea mult dragä coanei Mitza Baston, fata din popor.
Ca atare, asteptäm cu interes / cel de-al XV-lea... - ästa, atacurile cu vitrion ale viitoarei rivulutii cinemag�*ce (cu accentul pe �*, din respect pentru rima cu "bolsevice".)
Proceed - sau "purcedeti".]
[later edit
Mi-am amintit un banc din 1984 - vezi pagina 5 - asa c-am mai corectat o datä titlul topicului, în neostoita purcesiune spre intangibilul Adevär Absolut...]
si mai later edit al autorului subiectului
Insist pe titlul original al topicului. Este vorba despre prestatia lui Pitbull ca moderator aici. Eu, un simplu user, il acuz. A schimba un titlu deloc nepotrivit cu subiectul si a pune in loc insulte la adresa novicelui care sunt reprezinta un gest nedemn de un moderator (dupa a doua modificare, titlul lui Pitbull a fost "Menstruatia Cinemagica".) Vedeti mai jos multe alte exemple de comportament execrabil al lui Pitbull "in exercitiul functiunii".
Inteleg cä Tzutzu tine la jucärioara ei, asa cä - fie: a fost "The People vs. Pitbull", apoi "Rivulutia CineMag�*cä", apoi "Menstruatia CineMag�*cä", iar de-acum poate sä rämânä cum vrea ea, altfel, o putem tine-asa pânä la loc comanda - cu P.M.S., cu N.F.S., cu etc., etc. Lasä, Tzutzu, fie cum vrea muschii lu' matale.
Quote:
Oricum, Giulika, îti admir entuziasmul copiläresc, dar dacä vrei cumva (nu stiu, poate gresesc) sä urmezi calea criticii de film, trebuie sä devii mai obiectivä si mai temperatä. Nu-i bai, ai tot timpul sä deprinzi buchile, iar CineMagia are mäcar calitatea de a fi o scoalä autenticä în sensul ästa. Vino mai des pe-aici, ai ce înväta, si de la cine!
Apropo, înainte sä blochez topicul, ti-am täiat si "capodopera" aia din titlu. Orgasme de-astea nu prea au ce sä caute în atitudinea lucidä a criticului. (Sä zicem cä asta a fost lectia nr. 1... )
|
Inainte sa ma lansez, moderator Pitbull... Ti-ai cerut cumva, intre timp, scuze novicelui de maxim potential pentru Cinemagia Giulika?
Daca nu, intentionezi sa o faci in curand si in public? Sau preferi sa renunti simplu la postul de moderator, fiind incapabil sa te detasezi de agenda personala si de anumite, hmm, loialitati? Entuziasmul si disponibilitatea nu sunt nici pe departe suficiente pentru jobu' cu pricina.
Chief Gunderson