Thread: Anonimul 2005
View Single Post
Old 21 Aug 2005, 09:20   #24
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Ii dau dreptate lui Ogto, e cam departe (9 ore dus, iar la intoarcere am facut 11 ore!). Deci pierzi 2 zile pe drum.
Dar odata ajunsi acolo, deja simti ca esti in Paradis. Liniste, frumusete, filme... si vorba lui Ogto... anturajul care a fost cu adevarat SENZATIONAL.
Filme bune, scurt metraje la fel (din pacate la scurt metraje n-am ajuns la multe din ele, le-a vazut Cristo, eu optand pentru lung metraje).
Notele mele:

Tropical Malady - Plictisitor, n-am rezistat pana la sfarsit... 1/5
Lost Embrace - Foarte misto, filmat si montat alert, bine jucat 5/5
Turtles On Their Back - Plictisitor, cu greu am rezistat pana la final 2/5
Turtles Can Fly - A meritat premiul. Un film frumos si bine realizat 5/5
Harvest Time - Nu a fost cine stie ce, dar mi-a placut. Interesanta prezenta actritei principale la Anonimul, Ludmilla Motornaya, care nu stia decat rusa... 3/5
Adam And Paul - Din pacate nu am apucat sa-l vad... am inteles ca este foarte bun...
Dear Wendy - Frumos filmat, jucat. Unii spun ca ar fi meritat premiul cel mare... eu inca ma mai gandesc.. 5/5

La scurt metraje, din ce am vazut mi-au placut mult:

Un pod plin cu jucarii stricate (Andi Vasluianu, exceptional, Ana Ularu, idem) 5/5
Canton (revazut dupa TIFF, la fel de bun) 5/5
Bucuresti-Berlin (idem, revazut dupa TIFF, jos palaria!) 5/5
Batranul meserias - foarte misto despre un batran desenator de BD, care ajunge sa devina el insusi personaj animat. Un scurt nemtesc extraordinar 5/5
Medusa - animatie australiana... Nu m-a impresionat prea mult 2/5
Fericire - dezastru brazilian... un tip si o tipa, goi pe niste stanci in mare striga cat sunt de (ne)ferciti. Boring 1/5
O secunda de ura, alt scurt romanesc, dar foarte plictisitor 1/5
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif