View Single Post
Old 20 Aug 2005, 12:11   #174
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Leonard:
@pitbull ºi silver_boy: cred cã vã consumaþi nervii degeaba. mi se pare un semn pozitiv cã lui notorius nu i-a plãcut. poate aº fi început eu sã devin sceptic dacã el ar fi fost super entuziasmat. la umorul lui, era cam ciudat sã-i placã. mai ºi pretinde cã-l are, moºtenit de la taicã-su. 'gusturi si tendinte cinematografice foarte "grave" si "intelectuale"'? ha! aºa vrea el sã dea impresia, din snobism. nu face decît sã se ia dupã alþii

leonardule, esti asa de transparent in antipatia asta pe care o ai fata de mine. eu nu stiu exact CAND anume am dovedit aroganta (??), superioritate (??), gusturi 'intelectuale' (de fapt, ce inseamna asta ??). in critica pe care am facut-o ? dar nu am facut decat sa-mi exprim in mod transant opinia. iar pe final, am mentionat ca prefer ipoteza ca eu sa nu am umor, decat voi.

cu alte cuvinte, eu mi-am exprimat parerea in termeni pertinenti (chiar daca destructivi), iar tu ai raspuns cu insulte si badaranie.

in concluzie:

avem un pitbull extraordinar de calm, cumpatat si fair play, chiar dupa interventia mea naaaspa. cel mai devotat proiectului si, in continuare (de fapt, intocmai pt ca s-a aratat calm si rezonabil chiar si in aceasta circumstanta), poate favoritul meu cinemagist

un silverboy orgolios (foarte orgolios), care pare sa fi muncit mult la acest serial si deci reactia lui este explicabila.

o obvious neasteptat de retrasa (as vrea sa-i vad si eu inteligenta olimpiana, demonstrandu-mi ca am in fata un scenariu BUN).

un ambra blu chipurile nebagator in seama, cu preocupari mai 'inalte' si mereu rivind de pe muntele olimp.

un (jesus !) vlad extrem de inarmat cu argumente, punctand exact acolo unde eu, in inertia mea de a da cu barda, am esuat. thanks a lot ! sunt intru totul de acord cu tine.

si, in fine, un leonard frustrat care crede ca 'e mult mai frumos sa faci film decat critica' si, inevitabil, se implica in orice proiect care ii da ocazia sa 'faca film' (ca si cum asta ar echivala cu crosetatul !), renuntand la orice standarde. si inca o kestie, leonarde (dupa care dau click pe 'ignore'): daca pitbull mi-a clasat gusturile cum a facut mai devreme, atunci lasa-l cu parerea lui, si nu sari de cur in sus dand cu insultele ! e o dovada de proasta crestere.

@pitbull

as vrea foarte mult sa vad si eu pilotul filmat. vreau sa stiu - poate chiar nu am viziunea necesara citirii unui scenariu. nu ar fi cel mai mare defect al meu.

mersi si bafta (dupa cum am mai zis).