View Single Post
Old 17 Aug 2005, 00:00   #38
Liou
Guru

Liou

Definitely I’m mad about Pacino! Orice-ar face, in orice rol ar juca, nu pot sa-i gasesc nici macar o hiba. Cu zgarieturi, cu batice, cu ochelari de soare, gelat, negelat, tuns scurt sau cu parul lung, Pacino is my favorite!…nu pot sa-i gasesc nimic care sa nu-mi placa…si chiar fac eforturi….Deci, in Panic in the Needle Park, Dog Day Afternoon, Any Given Sunday – super; Eclipsa, Serpico – suuuper, The Godfather (all parts), Donnie Brasco, Heat – suuper; Frankie si Johnny – oau!
Culmea e ca-mi place de Pacino chiar si orb, in Scent of a Women, schiop, in Looking for Richard sau drac, in The Devil’s Advocate (God, please forgive me!). Dar se zice ca un barbat trebuie sa fie mai frumos ca dracu’ … Well, he iis..:)
Imi place si cum imbatraneste ; de exemplu in Insomnia sau Recrutul.

Apoi imi place de Alain Delon in toate filmele lui de tinerete. Sunt prea multe unde imi place, si totusi : in Eclipsa, Borsalino, Plein Soleil, Le Gitan, Laleaua neagra….devin nostalgica…Zorro, Il Gattopardo…si mai nostalgica…..Le Clan des Siciliens (mi-e dor chiar sa ascult piesa lui Enio Morricone cu acelasi nume), Rocco si fratii sai….din ce in ce mai nostalgica…

Si totusi fata de Al Pacino, Alain Delon nu imi place asa mult la batranete. E drept ca nu am vazut nici asa multe filme cu el de curand…

Imi place si mie de Jeremiah. Jeremy Irons. Am fost chiar indragostita de el in Demage. Chiar si-acum daca as vedea filmul a nu stiu cata oara, m-as indragosti iar. Imi place de el si in Iubita locotenentului francez, in Lolita, in Inseparabilii, in Nijinsky – foarte mult.
In schimb, in Callas Forever am fost dezamagita de cum arata... Nu-i sta bine cu parul lung prins, iar codita de la spate parea destul de unsuroasa. Apropo de par lung, mi-a placut de Daniel Day Lewis in Ultimul mohican – asa daaa…

Mai imi place de Jean Reno – in Leon e super ! Desi, daca as intalni un tip ca el, care nu ar stii sa scrie, in anumite circumstante.. asta la vista baby ! . Dar asaa, in film ..e altceva! Asta e : placerea e intotdeauna subiectiva.

Imi place si de Armand Assante si de Peter Coyote,
de Javier Bardem cand era tanar, in Mar Adentro (Alejandro Amenabar), de Joachim Phoenix in Quills ( in Gladiatorul spre exemplu m-a deranjat buza lui de iepure (?)), de Johnny Depp in Arizona Dream, Chocolat, Donnie Brasco..

Mi-a placut mult de Patrice Leconte in La Veuve de Saint Pierre sau de Aidan Quinn in Legends of the Fall..

Desi, in general, nu imi plac actorii blonzi, exista totusi unul care ma da gata..anywhere, anytime. Robert Redford.
Doamne ce bine arata in Marele Gatsby!, in Out of Africa!, in Indecent proposal! Sau in Up Close and Personal!

A, era sa uit..imi place mult, chiar foarte mult de Julian Sands. Si, culmea, e tot blond! Imi place in A room with a view, in Impromptu, in Boxing Helena si nu numai..

In schimb, Woody Allan mi se pare “moartea pasiunii” ( exista oare topic cu the ugliest actor ever?)

Acum chiar ma duc sa ascult Clanul Sicilienilor, ca mi-era tare dor de piesa asta. si scuze pentru lungime. iar ma aberez.
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif