View Single Post
Old 15 Aug 2005, 10:50   #20
Phoenix99
Novice

Phoenix99

Ce aveti mai de luati apararea mizeriei aleia de "War of the Worlds"?
Ala e cel mai tampit film pe care l-am vazut in ultimele luni si unul dintre cele mai cretine pe care le-am vazut vreodata. E al doilea film de doi lei facut dupa o carte de Wells. Am mai vazut si The Time Machine si nu avea nici o legatura cu cartea. La asta nu am mia citit cartea dar mai tampita decat filmul asta nu are cum sa fie. E imposibil. Ca sa nu mai spun ca dupa inceputul de-a dreptul imbecil, sfarsitul vine exact in mijlocul filmului, in mijlocul actiunii. Am zis ca au facut vreo gresala la montaj, ca nu au mai avut timp sa-l aranjeze si decat sa-l taie cum trebuie l-au taiat in doua si au aruncat a doua jumatate. De faze de genul reintalnirii cu baiatul care se dusese la lupta (si fara vreo explicatie) sau de alte siropuri di astea "hollywood-iene" nici nu mai discut.
Filmuil asta cred ca nu e bun nici de dat la protv la 8 seara.
Ghidul autostopistului galactic e iarasi o porcarie de film. Nu pot sa inteleg cum un tip de mai sus a putut sa spuna ca nu e de acord tocmai cu astea doua - poate nu a inteles despre ce e vorba in thread-ul asta.
Alt film destul de tampit e Monster-in-law. E destul de amuzant si nu se compara cu ultimele doua dar nu e cine stie ce. Si J Lo e penibila.
Phoenix99 is offline   Reply With Quote sendpm.gif