View Single Post
Old 08 Aug 2005, 20:54   #77
jediklaus
Senior

jediklaus

Uite, apropo de filmul «Blairwitch Project»: am citit cã deºi prima parte a acestui film a fost realizatã cu un buget jenant de mic (la vreo 38.000 de dolari), a avut un succes extraordinar pentru un film de categoria sa. Sincer sã fiu, am avut ocazia sã-l vãd de câteva ori, dar m-a reþinut tocmai povestea sa horror. Dar promit sã fac tot posibilul sã-l vãd. Bineînþeles, ziua, cã n-am chef sã fac o noapte albã ºi sã mã plimb ca somnambulii prin casã!!
Din ce am vãzut pânã acum, The Sixth Sense rãmâne filmul (strãin) cu cel mai bulversant ºi imprevizibil final. Chiar, micuþul Cole nu ºi-a dat seama decât la sfârºit cã doctorul nu era decât o fantomã din aia bunã?
Ar mai fi un film, Finding Forrester (În cãutarea lui Forrester), cu un Sean Connery fabulos prin pragmatismul rolului pe care îl joacã, cu un final ºi trist (Connery moare) ºi fericit (tânãrul negru primeºte moºtenire casa lui Connery ºi astfel se poate realiza).
Un subiect interesant, care mã pune pe cãutate. ªi, Doamne, sunt multe filme care se încadreazã la acest subiect. Salutare!!
jediklaus is offline   Reply With Quote sendpm.gif