Thread: Asia extrema
View Single Post
Old 08 Aug 2005, 05:04   #137
bellhop
Guru

bellhop

vazut aberatia de libertate numita The Wayward Cloud aka Tian bian yi duo yun (2005), cam pe sarite ca n-am avut chef si ce sa urmaresc in minute interminabile de schizo-sex si alea evident mimate;
pe scurt, mai multi pepeni abuzati sexual, un el si ea care trageau amateur tapes in decoruri mizere si o prostituata gasita lesinata or od'd something abuzata la fel in toate pozitiile (nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi putut fi moarta, ca vomitam si pepenii care i-am mancat anul trecut), dupa care finalul apoplectic cu un blow job asfixietor and that's it...mare farth-art film despre sex si alienare; ceva momente de vodevil intercalate pe parcurs, si alea mai mult cu torso-uri si alte symboluri homo...not that it anything wrong with that, but I couldn't really enjoy any of them , unlike other stuff tot din categoria de taiwanezi cu licurici la cap ca ca Splendid Float (2004) vazut mai demult, care mi-a placut pe alocuri, chit ca povestea era tot lilu-lilu..;

Throwdon Yau doh lung fu bong (2004) in schimb o placere ieftina, melodrama dulceaga in binecunoscutul stil clasic, Johnny To e maestru papusar, stie sa stoarca lacrimi si din scene seci, noroc ca m-am obisnuit cu stilul si nu ma mai impresioneaza asa usor, si scenariul e tot tsesut cu fir mioritic in care eroul pina la urma isi accepta soarta si triumfa in fata mortii/orbirii de data asta; excelenta intepretare Louis Koo in rolul fostului campion de judo, decazut si devenit alcoolic, scenele de betiv impiedicat si luptele, fara repros, celalalt tip (Aron Kwok) e OK, Cherrie Ying o dulce --I'll buy you a dinner when I become famous!, muzica din score unge la suflet...totul ieftin, dar merge, just like a chinese knock-off ;