W
sau cum un conflict forumistic nu e conflict forumistic pana la capat(ul a multe pagini si flegme inutile).
intiatorul cu pricina, recte eu, aducea vorba de curente si de cum (cat de greu?!) plasezi cinemaul intr-o evolutie? asta langa evolutia mea sinuoasa de la pulp, 12 mokeys to kubrick, godard and moving forward in the midst of time.
un pm de-a lui korben cum dupa holocaust s-ar mai fi putut face poezie dar dupa hiroshima nu: was more than enough. un defining cinema cu diferentierea formalistilor gen eisenstein in the early days pentru afirmarea cinemaului ca arta si aparitia realistilor de-alde bazin, kracauer dupa WW2 si dupa consimtirea artististica a C-ului, was munchy munching all the way.
acum in ciuda unui raft de film section *or how i robbed the council* in fata pt citit, nu mai am curajul sa intreb o asemenea chestie. cand ai matrix, leon, kontroll, dogville, baraka, mouling rouge, star wars, eternal sunshine and SO ON (rogu-va lasati naibii titlurile aproape alese aleatoriu in pace!) intr-o fructoasa coexistenta, colocatarul nr. 15 ramane cel putin tacut.
(555, a lesser evil.)