looool Tare faza cu pupatu mainii... ma bate gandu' sa dau la teologie
Dupa ce m-am despartit de voi ...prin Unirii ... m-a Traznit.
:w00t:
Slava Domnului ca fost un traznet prin ricoseu dar tot m-a scuturat cateva secunde cu tot cu umbrela.
In miturile polineziene "traznitii" erau considerati "alesii" divinitatii si venerati ca atare.
Cum insa "a fi ales" e un privilegiu de care nu se bucura oricine, ma multumesc si cu "nominalizarea" de azi.
Singura chestie care sper din tot sufletul sa se intample e ca viitoarele intruniri conspirative sa fie duse in garsoniera lui Jay
Nu de alta dar vreau sa beau (barem o data) o bere fara ca cineva sa incerce sa-mi vanda: carti, parfumuri, sepci, lanturi, sosete...(Cornel si remarca lui geniala apropo de cersetoarele-alea obeze "Dom'le daca spui ca ti-e foame si vrei un ban de paine te prezinti uscat, livid, lesinat,nu vii la mine supraponderal si rumen in obraji ca esti direct off-topic..loool)
plus ca barmanita asta blonda (nu autocrata aia septuagenara cu mecla de levier) a inceput sa aduca beri pe care nu le comanda nimeni...
V-am spus sa nu mai citim cu voce tare secventele din scenariu, nu vedetzi...metamorfozam lumea... :lol: