View Single Post
Old 28 Jul 2005, 10:20   #240
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by KORBEN:
Originally Posted by cherryblossom:
Reublik nici n-a aparut bine si vad ca e deja fumata...
vai, fata, ce blazati suntem
probabil te imbraci dupa vogue si dormi inghesuita de colectia de inrockuptibles care n-a mai avut lok in biblioteca de atatea esquire-uri si face-uri...
revino-ti vezi-to lungul nasului, uita-te pe tarabe ce se mai vinde la noi
republik nu e nici sublima nici senzationala dar ai ce citi, orice gusturi ai 2/3 din texte fac toti banii si nici la capitolu grafica nu sta rau

Korben, chiar am ris la ce-ai scris.. mi-a placut faza cu vogue si esquire.. vestea proasta e ca n-am nici o revista de moda in biblioteca, decit citeva numere din Lurzer's Archive si citeva din Photo Magazine.. am si cele doua Reublik, dar nu in biblioteca, ci aruncate pe undeva prin raftul de ziare, alaturi de revista 'Pisica' ... am vazut ca Reublik n-a dus la legaturi strinse nici printre prietenii mei, desi la inceput s-au repezit s-o cumpere multi (dovada ca reviste de genul asta au potential) .. grafica mi se pare ok, la fel si subiectele, dar cam atit (de ex, pentru comentariile la filme prefer forumul 'cinemagia')... iar cu 'Omagiu' e mai greu sa te plictisesti, o sa apara o data la 3 luni (glumesc ).. am vazut la ALS scrie si la 'Omagiu', bravos!..