Thread: Asia extrema
View Single Post
Old 28 Jul 2005, 05:17   #135
bellhop
Guru

bellhop

Originally Posted by Ambra Blu:
All the clues led to him once the cripple was zeroed in. Inasmuch as every murder is perpetrated by a murderer and he was the only suspect left, I am right. Sau crezi ca 'Memories of a Murder' e filmul cu ucigas prin procura, angajat din 'The Killer' al lui Woo?

frate, filmul s-a inspirat din caz real, primul ucigas in serie korean care, unlike Rimaru, nu a fost prins nici pina in ziua de azi, daca era, nu se mai povestea, adica nu se mai facea filmul, sau daca se facea era cu sort of hollywood-like mystery solved/case closed; ideea pe care a dorit s-o comunice si regizorul era cea de ambiguitate, was it that guy or was not?, dar mai degraba nu era, pentru a fi fidel cazului real, si in film si in realitate ucigasul a ramas "printre noi" cum s-ar zice..;
importanta e in film drama si pe alocuri ridicolul in care se zbat politistii, asta mi s-a parut valoros, da-l in ma-sa de ucigas..;
ca detaliu semnificativ si relevant, daca tii minte faza cand za_killer sare el in drum in fata celei de-a treia sau a patra victime, i se vede figura pt. cateva fractiuni de secunde insuficient pt. ca ochiul sa-i retina fizionomia, daca aveai curiozitatea, cum am avut eu , sa-l pui pe baiatul de la role sa mai deruleze o data pina acolo si sa dea cu incetinitorul, ai fi vazut ca figura respectivului nu era cea a suspectului tau favorit, ceea ce intareste ce am spus mai sus.. ;