Thread: Fantastic Four
View Single Post
Old 24 Jul 2005, 13:49   #1
Demona
your Worst Nightmare
 
Demona
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hell
Posts: 1,776
Fantastic Four

Traiasca Marvel-u` ca altfel Hollywoodu` ar sta pe nashpa. Daca generatia "batrana" era obishnuita cu comix-urile shi generatzia "un pic mai tanara" inca era obishnuita cu desenele animate(alea de pe Sky One - cand il aveam prin '90), generatzia PRO o sa se obishnuiasca cu Jessica Alba. Cam tanara Jessica noastra pentru rolul Invizibilei cu un frate mai mic prea mishtocar shi cu un Reed prea... tembel. Dar poate asha sunt geniile. Dr. Doom are flash-uri de veshicul Balthasar(Charmed)... The Thing in schimb... lui ii merge bine rolu`.

SPOILER: aiurea mi s-a parut faza cand Dr. Doom, il pocneshte in mecla pe Ben Grimm(human), de il azvarle in celalalt coltz al camerei shi cand Ben se ridica de jos, nixt vanataie... Pumn de titaniu in fatza shi nika`! Dar asta e detaliu pe care Hollywoodu` veshnic il uita. Shi daca spune careva ca vanataia nu se face instantaneu, ii dau dreptate. Ben Grimm a adormit ceva vreme printre rafturi rasturnate, pana l-au gasit Scapariciu'(Human Torch) shi Invizibila(Invisible Girl) shi abia atunci ishi revine shi tot NU exista VANATAIE.

In fine... In mare filmul este o adaptare pentru cerintzele publicului majoritar... americanii. Daca nu ai altceva mai bun de facut, Fantastic Four e bun intr-o dupa-amiaza de sambata sau duminica dimineatza, inca aflat in starea de mahmureala. Filmul tzi se va parea... genial in conditziile date... :hmm:
__________________
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Demona is offline   Reply With Quote sendpm.gif