View Single Post
Old 23 Jul 2005, 11:59   #25
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by Pitbull:
(Bäi, de MULT nu m-am mai enervat asa, pe bune! Nici nu stiu, sä-mi parä bine, sä-mi parä räu, c-am väzut scriilaba asta? Mä simt ca si cum mi-ar fi arätat cineva un snuff cu copii biafrezi momiti cu ciucalatä sä stea cuminti pe linie când vine trenu'. Sau ca-n bancurile alea cu "Fetita Oarbä".)

Emi, vorbesc foarte serios, INVITA-I. Zi-le c-am zis io - poti sä-mi dai si numele real, nici o problemä, doar nu m-oi jena de unii ca ei. Au zis cä-i intereseazä si pärerea noasträ? Päi sä vinä si sä vadä! Sä se vadä-n oglindä, închinarea cui i-a fäcut de vite încältate, cä de pe vremea fanariotilor batjocoresc si siluiesc tara asta, si tot nu s-a gäsit nimeni sä-i stârpeascä. Noi tragem mâta de coadä si plätim impozite de ne ia dracu', si aceastä ciumä-n lume, si aceste creaturi, se-mbuibä cu lefuri babane si privilegii nerusinate si cacä cicä "legi" si "regulamente" si "criterii" mai tâmpite decât ei toti la un loc, cu familii si vecini cu tot.
Zäu, nu mä mai provocati sä scriu aici, cä fac infarct.

Nu te mai enerva atat. Oricum vor muri toti curand. Media de varsta e cam de 100-150 de ani.