Dupä ce mi-am fäcut saptezeci de mii de cruci citind MONSTRUOZITATEA de mai sus (nu glumesc! Efectiv, socuri dupä socuri!

:sick: :shock: :w00t: :sick: :huh: :o

:sick:

:shock: ), nu mai pot decât sä am urmätoarea rugäminte:
Emi!!!
Fä un pustiu de bine, sunä-i pe äia de la comisia de rating, si insistä sä se logheze aici si sä citeascä cele de urmeazä:
In viata mea n-am väzut o cretinätate mai mare decât varzalionul de rânduri intitulate pompos "criterii" si însirate mai sus. Bäi autori ai lor ("bäi" = "domnilor", "dragilor", "tovaräsi", etc,)! Sä vä fie RUSINE! Ati venit cu pluta, sau cu ce mama voasträ ati venit? Nu mai existä urmä de decentä, de bun-simt, un dram de minte în tara asta? Ce pile, ce spägi, ce unchi si mätusi v-au cocotat acolo, nulitäti patentate ce sunteti?
Numai faptul cä, în pofida a ceea ce väd, continuu sä cred în buna cuviintä, mä împiedicä sä vä înjur în cel mai obsceno-anatomico-zoologico-teologic limbaj. Dar NU mä împiedicä sä punctez cä obiectul scriptic în cauzä bate pânä si discursul electoral al lui Farfuridi, prin:
- INCOERENTA
- AGRAMATISM
- LIPSA DE LOGICA
- INCULTURA CRASA
- IGNORANTA FUDULA
- PROSTIE CU STAIF
- LINS IN CUR DE JOS IN SUS
- SCUIPAT IN CAP DE SUS IN JOS
- ...si altele în acelasi spirit.
Dati-mi un m.p., un e-mail, ceva, si vä mai spun. Dupä ce-o sä vä-njur de-a binelea si pe bune, ca sä mä räcoresc, am sä vä tin si-un curs de reciclare - inclusiv: limba românä nivel de scoalä generalä (lexic, gramaticä, etc.), notiuni elementare de logicä (exercitii de bägat cuburi în gäurile potrivite, etc.), lectii de bunä purtare (cu corectii fizice numai în caz de abateri repetate), elemente de culturä generalä (usoare, accesibile, comode), listä de lecturi obligatorii. Nu mokka, evident, cä am tot atâta nevoie de bani, câtä aveti voi de neuroni, asa cä ne-ntelegem noi cumva.
Pe bune, TREMUR si acum - nu exagerez! Suntem o tarä unde toapele, scroafele si oligofrenii fac legea. Silä si angoasä, altceva nu pot sä simt.
CUM NU VII TU, TEPES DOAMNE...!