View Single Post
Old 22 Jul 2005, 11:44   #36
wellington
Senior

wellington

Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by wellington:
sa ma explic mai clar de ce n-are: o sa intzelegi ca a fost sigur o gluma ( macabra poate, pentru ca vad ca e luata in serios), daca citeshti cartea lui mckay.

finalul nu poate da valoare unui intreg ce n-are (valoare!).
si: daca faci o tarta de kk, degeaba o imbraci in frisca. tot pute.

si dupa atata folclor, adaug ca nici nu ma gandesc sa incep sa pun etikete de valoare unui film ce nu e gandit ca un intreg. nu-mi pasa daca un film are felii bune: atunci vorbim de patchwork , nu de arta.

apropo: tu de cand mananci mirosuri? :lol:

chiar daca o tarta e facuta jumate din c**** si jumatate din kestii bune de mancat, apai poti linistit sa mananci din partea necacata fara sa te atingi de shit, desigur (te tii de nas, by the way)

scuze pentru intarziere.
mirosul e fundamental la gurmanzi... ca vizualu' la cinefili.

amestecurile ma enerveaza de 5 ori mai tare. on film cu van damme e un film cu vandamme. eu il consider kk, dar ii multumesc ca e onest: nu-mi vinde alta marfaca decat ceea ce este. stiu ce e in spatele afisului si nu iau teapa.
dar ati incercat (de exemplu)sa vedeti Masked and Anonymous? scris de dylan cu dylan?
si cu Jeff Bridges,Penélope Cruz, John Goodman , Jessica Lange, Angela Bassett, Ed Harris,Val Kilmer, Giovanni Ribisi, Mickey Rourke Richard,Christian Slater...
exageram eu pentru ca asteptam ceva bun de la asa distributie?

da... imi amintesc franturi de bijuterie: scena sinuciderii lui ribissi, monologul lui kilmer despre conditia umana... da' si ce daca! finalul e atat de jalnic umilitor ca mi s-a strans sufletul pentru bridges si lange... n-are nimeni dreptu (incepator sa fie! nu-mi pasa de conjunctura) sa profite de niste oameni si actori ca astia, pentru ca apoi sa le devina o pata pe curriculum. n-o sa mi se starga in veci de pe retina penibilitatea situatiei lui bridges, care nu se mai termina si nu se mai termina... asta pentru ca se vorbea pe-aici despre actori. saracii! oricand mizeaza pe un regizor nou isi asuma riscuri.

Larry Charles. regizorul. a lucrat le seinfeld. poate ca acum a aflat ca un film nu se compune dintr-o suma de gaguri. ma voi feri de tipul asta. toate gagurile bune in combinatii fatale imi devin si mai amare. cui ii pasa ca a vazut juma de ora buna, daca iese mai devreme din sala pentru ca nu mai poate? cu atat mai mult! daca filmu incepe bine si n-are final si nu se sustine, cineva dintre sefii aia (mai ales la astfel de distributii) trebuie sa se impuste. si vorbesc foarte serios!