Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by wellington:
sa ma explic mai clar de ce n-are:  o sa intzelegi ca a fost sigur o gluma ( macabra poate, pentru ca vad ca e luata in serios), daca citeshti cartea lui mckay.
finalul nu poate da valoare unui intreg ce n-are (valoare!).
si: daca faci o tarta de kk, degeaba o imbraci in frisca. tot pute.
si dupa atata folclor, adaug ca nici nu ma gandesc sa incep sa pun etikete de valoare unui film ce nu e gandit ca un intreg. nu-mi pasa daca un film are felii bune: atunci vorbim de patchwork , nu de arta. 
|
apropo: tu de cand mananci mirosuri? :lol:
chiar daca o tarta e facuta jumate din c**** si jumatate din kestii bune de mancat, apai poti linistit sa mananci din partea necacata fara sa te atingi de shit, desigur (te tii de nas, by the way)
|
scuze pentru intarziere.
mirosul e fundamental la gurmanzi... ca vizualu' la cinefili.
amestecurile ma enerveaza de 5 ori mai tare. on film cu van damme e un film cu vandamme. eu il consider kk, dar ii multumesc ca e onest: nu-mi vinde alta marfaca decat ceea ce este. stiu ce e in spatele afisului si nu iau teapa.
dar ati incercat (de exemplu)sa vedeti Masked and Anonymous? scris de dylan cu dylan?
si cu Jeff Bridges,Penélope Cruz, John Goodman , Jessica Lange, Angela Bassett, Ed Harris,Val Kilmer, Giovanni Ribisi, Mickey Rourke Richard,Christian Slater...
exageram eu pentru ca asteptam ceva bun de la asa distributie?
da... imi amintesc franturi de bijuterie: scena sinuciderii lui ribissi, monologul lui kilmer despre conditia umana... da' si ce daca! finalul e atat de jalnic umilitor ca mi s-a strans sufletul pentru bridges si lange... n-are nimeni dreptu (incepator sa fie! nu-mi pasa de conjunctura) sa profite de niste oameni si actori ca astia, pentru ca apoi sa le devina o pata pe curriculum. n-o sa mi se starga in veci de pe retina penibilitatea situatiei lui bridges, care nu se mai termina si nu se mai termina... asta pentru ca se vorbea pe-aici despre actori. saracii! oricand mizeaza pe un regizor nou isi asuma riscuri.
Larry Charles. regizorul. a lucrat le seinfeld. poate ca acum a aflat ca un film nu se compune dintr-o suma de gaguri. ma voi feri de tipul asta. toate gagurile bune in combinatii fatale imi devin si mai amare. cui ii pasa ca a vazut juma de ora buna, daca iese mai devreme din sala pentru ca nu mai poate? cu atat mai mult! daca filmu incepe bine si n-are final si nu se sustine, cineva dintre sefii aia (mai ales la astfel de distributii)
trebuie sa se impuste. si vorbesc foarte serios!