In cazul ästa, facem asa:
Dacä Obvious (apropo, care mesaj al meu ti s-a pärut asa de epousstoufflant? :huh: ) nu poate deloc in weekend, cu inimile frânte, dezabuzate si debusolate ne vom întâlni noi, ästilantii. Propun sâmbätä, ora 14:00, la Fântâna Arhitecturii, ca sä ne retiräm justaminte pe-o teräsutä ieftinä cu bere din imediata preajmä.
Vom avea pregätite toate ideile propuse pânä acum, si comentarii fatä de ele, ca sä vedem ce alegem si cum inseräm în scenariu. Silver, adu si forma la care ai început sä lucrezi. In urma discutiei de sâmbätä, vom decide asupra versiunii finale, pe care am s-o scriu Je. Obvious, dacä ai propuneri pentru scenariu, te rog sä le faci pânä atunci. Trimite-mi-le prin e-mail, mi-e cel mai comod.
Cu tine ne vom regrupir säptämâna viitoare, cât mai imediat dupä începutul ei, având si scenariul definitivat, ca sä trecem la faza urmätoare: conceptie regisoralä, distributie, probleme organizatorice concrete.
Cine mai are ceva de comentat, de obiectat, de protestat, de remarcat - hai, RAPIDAMENTE!
|