Bine si asa. La începutul säptämânii viitoare ai sä primesti textul, si-n continuare faci cu el ce-ti permite timpul si dispozitia.
In altä ordine de idei:
Leonard, Cinemania si GhitäCârtitzä au trimis deja numeroase propuneri prin e-mail, pe care le-am comentat, catalogat si pus la pästrare, pentru a aplica din ele în definitivarea scenariului. Care vreti sä mai contribuiti, vä asteptäm.
Astä searä, s-a aläturat echipei un prieten al meu psiholog, pasionat de film si teatru, cunoscätor si foarte creativ - Cornel. Nu e CineMagist, cä încä n-are net acasä. El cu Silver si cu mine am mai forfecat la scenariu, si am mai tras niste concluzii. Ca om venit din afarä, cu ochiul proaspät, Cornel a relevat diverse aspecte importante. Rezolvarea lor va ridica filmul si mai sus - atât la nivel de fond, cât si ca sanse comerciale.
Nu uitati, încä mai primim "înscrieri" - inclusiv pentru ROLURI! Evident, se vor da probe, în cazul neprofesionistilor cu posibil talent.
In sfârsit, principala urgentä:
E timpul sä decidem coordonatele întâlnirii din acest weekend - oricând, de vineri pânä duminicä seara. Vä rog sä postati AZI toate problemele de timp pe care le aveti, dacä le aveti, ca sä ne coordonäm. In special NightWane (apropo de casä), si Obvious (apropo de programul foarte încärcat si imprevizibil).
|