View Single Post
Old 19 Jul 2005, 12:23   #40
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am citit-o si eu, si m-am uitat pätrat. :shock:

Revenind la topic:

Am avut azi o lungä discutie cu Silver, pentru structurarea scenariului, astfel încât ideile care au început sä se adune, si pânä vineri se vor tot aduna, sä se poatä integra organic în el. Totodatä, am schitat planul calendaristic, care în principiu ar aräta cam asa:
- 24 iulie: finalizarea discutiilor pentru episodul pilot;
- 27 iulie: refacerea scenariului;
- lecturi si consultäri finale cu echipa;
- 31 iulie: finalizarea scenariului;
- 1-15 august: pregätire;
- 16-22 august: filmare;
- 22-31 august: montaj, sonorizare, finisäri.
Acordând în total douä säptämâni marjä de sigurantä (mai ales în pregätire, plus elemente nepreväzute la filmare si montaj), ar trebui sä avem caseta gata dacä nu în 1 septembrie, cel târziu în 15.

Probleme imediate:
- Weekendul 22-24 iulie: întâlnire cu echipa
- Probe actori.
ORICINE DE PE FORUM (SI NU NUMAI) VREA SA-SI INCERCE MANA PENTRU VREUN ROL, E INVITAT SA SE ANUNTE AICI FARA INTARZIERE!
Precizäri:
- distributia episodului pilot va fi sustinutä si pentru serialul propriu-zis, dacä gäsim un producätor; totusi, în ultimä instantä, patronul va decide - c-asa-i în tenis!
- de asemenea, dacä cineva vrea sä joace în episodul pilot, dar apoi nu va putea continua (de ex.: NightWane, care pleacä în Spania), e binevenit oricum; actori pentru serial se gäsesc, har Domnului, dar entuziasti pentru pachetul-ofertä, mai greu!
VA ASTEPTAM!!!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif