Thread: Dakota Fanning
View Single Post
Old 18 Jul 2005, 12:08   #16
wellington
Senior

wellington

Originally Posted by Cinemania:

cu privire la War of the Worlds, Dakota a avut ghinionul sa incapa pe mana lui Spielberg...asta nu a vrut sa-i scoata in evidenta talentul, ci a folosit-o in scopuri de "prostituare" cinematica

nu e cazul sa-i sarim in cap la varsta asta...vorba aia: e mica si nu stie ce face

iti recomand filmul Uptown Girls din 2003. Filmul nu e nu stiu ce, dar rolul Dakotei e mai potrivit pentru ea

am citit articolul unui psihiatru cinefil care exemplifica (bineinteles cu partituri din filmele respectivului) o presupusa copilarie grea la spielberg. coerenta shi umorul articolului ma fac sa-i acord implicit un oarecare credit. numai ca pe masura ce inainteaza in varsta domnul steven, apare o rautate, un cinism ciudat. i-as spune un santaj emotional: ceva de genul copiii jupuiti de piele sunt mai interesanti decat adultii in aceeasi postura.
exista vreun film de spielbeg ce sa nu aiba macar un copil intr-o situatie ciudata? (cred ca pânä si-n "Amistad" e o patanie de gen, dar nu-mi amintesc pe moment). sunt eu ciudat, sau mai simt si altii chestia asta?

ma simt din ce in ce mai tentat sä amân întâlnirea cu War of the Worlds pânä iese dvd-ul.