Nu ascund faptul cã Dakota Hannah este febleþea mea, încã de la „partitura” ei din filmul I AM SAM, unde a fãcut un rol excelent pentru vârsta ei. Am vrut sã vãd WAR OF THE WORLDS numai pentru Dakota ºi mãrturisesc faptul cã am fost dezamãgit de film. Nu mã aºteptam la cine ºrie ce acþiune ºi scene de luptã (am fost avertizaþi sã nu ne aºteptãm la aºa ceva), dar, totuºi, ceva-ceva nu a mers în acest film. ªi, bineînþeles, istericalele lui Rachel (Dakota) sunt de neînþeles pentru mine, de parcã ar fi suferit de vreo boalã depresivã. Am citit ºi alte pãreri care „ºtergeau pe jos” cu Spielberg, Cruise ºi Fanning, dar eu nu pot fi chiar aºa de dur, deºi ar fi fost loc de mai multã acþiune, chiar dacã subiectul filmului s-a axat exclusiv pe o goanã disperatã pentru supravieþuire. Mã amãgesc cu faptul cã în octombrie va apãrea DREAMER, un alt film în care joacã Dakota (alãturi de Kurt Russell), iar acela este un film-dramã care meritã vãzut (eu am vãzut trailer-ul filmului ºi mi-a plãcut). Oricum, vã mulþumesc pentru pãrerile voastre!!
|