View Single Post
Old 17 Jul 2005, 12:08   #44
noasan
Novice

noasan

pentru ca am multe de recuperat 8) si mai am si mania listelor:
1.Maior Stefan Tzeapa este scris tot cu tz.chiar daca-i asa pentru a evita confuzii,(hehe) tot scris cu tz ramane; da' nu-i asta asa de important asa ca trecem la punctu

2.n-am stomacul sensibil, prefer cereale cu ketchup la micul dejun, iar de munca nu fug, indiferent de drumul pe care-l aleg.Dar, pentru ca umblu cu un metru cub de fler si entuziasm in palme, prefer sa-mi investesc energia in ceva care-mi place cu adevarat!.......nu?...n-am chef sa completez acte intr-un birou pana la pensionare.

3.de obicei, cand sunt dezamagita de un proiect pe care il incep cu entuziasm (entuziasm-entuziasm, dar fara sa cad in coada fracului, pentru ca sunt destul de zgarcita in a-mi asuma riscuri -doar de-asta am intrat pe forum, neh?,ca sa stiu de ce pereti urmeaza sa-mi sparg capu'!!!!-) continui sa muncesc la el numai din orgoliu...si poate si din speranta (minuscula) ca pana la urma lucrurile se vor indrepta.cred ca este ereditar.

4.da!bine zis: costa sa verifici pe pielea-ti proprie...dar cateodata, asta-i cea mai buna metoda ca sa te convingi, sa inveti si sa mai cresti un pic.nu ma opun.

5.asa...si imi pare rau de intarziere, dar..conditii meteo nefavorabile-practic vorbind :shock: