Batman Begins e ,dupa parerea mea,cel mai bun de pana acum.Chiar daca inceputul poate plictisi pe unii, pe parcurs isi avant spre unul din cele mai bune filme ale verii.Christopher Nolan (am vazut si Memento si pot spune ca mai a evoluat) creeaza un Goth(ief)am corupt si depravat unde il plaseaza perfect pe lordul crimei, Tom Wilkinson(Falcone).
Christian Bale i se potriveste rolul de justitiar de minune.Oricum mult mai bun decat precedentul,George Clooney.
Katie Holmes desi vrea sa para o avocata care incoruptibila care lupta cu indarjire impotriva crimei, nu o arata.Am vazut-o si in First Daughter si in Dawson's Creek unde imi place mai mult.
Morgan Freeman: l-am vazut si in Unleashed unde interpreteaza rolul unui batran orb care il "adopta" pe Danny. (desi este actorul meu de suflet) cu parere de rau spun ca a inceput sa accepte roluri "minore" si nu imi place.
Cillian Murphy (Scare Crow ) - sincer m-a bufnit rasul.Nu e tipul care sa-l pui sa interpreteze rolul unui "bad guy"
Anyway,filmul este mult mai "real" decat precedentele.Sa vedem ce o sa iasa din Batman 6.