Thread: New vs Old
View Single Post
Old 16 Jul 2005, 12:00   #33
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by st3fan:
stii care e avantajul faptului ca exista si oameni de genul asta?hai sa o spun pe sleau si apoi sa extrapoleze fiecare:daca nu ar exista prostia, nu am sti sa apreciem normalitatea si geniul.asa ca uitati-va fratilor la hitch si mai si savurati-l, spuneti mai departe ce super film ati vazut (prin "fratilor" nu ma refeream la cei care "se plimba" pe cinemagia, ci la...restul )

cred ca esti prea dur...
nu am tendinta de a aprecia, sa zicem, citirea curbei lui Gauss in gustul cinematrografic, sau sa ma simt bine daca sint inclus in partea subtire a curbei in 'I' din docimologia didactica aplicata astui domeniu... dar uneori ma mira totusi ca persoane care asculta cu deosebita in-cantare Pink Floyd, Doors ori Led Zepp se plictisesc de moarte la Paris, Texas si il opresc dupa 15-25 de minute...

si ceea mi se pare cu adevarat interesant e lipsa dorintei, lipsa oricarei deschideri spre elemente motivationale care vin din partea cuiva mai avizat sau nu, spre a incerca altceva, spre a cauta sa vezi ceva pana la sfarsit, nu neaparat din credinta in vorbele inteleptului atenian Solon (care zicea ca numai atunci cand omul se afla in pragul mortii poate vedea daca a fost cu adevarat fericit, fiindca pana atunci boala si necazurile il pandesc neincetat) raportate la cinema, ci din curiozitate macar, din frumusetea ce reiese din a descoperi si intelege...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif